Sloopauto in Den Bosch die weg moet?

In de hoofdstad van Brabant zitten nogal wat autobedrijven. Kleine en grote. Daar kunt u misschien nog wel met een schadeauto terecht, maar op een sloopauto zit men vaak niet te wachten. Wij van autosloopnederland.nl gelukkig wel. Bij ons kunt u elke auto – of dit nu een schade- of sloopauto is- verkopen aan onze autosloperij.

Geld verdienen aan uw sloopauto

Uw schade- of sloopauto is nog geld waard! Dat komt omdat wij van Autosloop Nederland.nl alle herbruikbare auto onderdelen uit de sloopauto demonteren op de autosloperij. Volgens de richtlijnen van ARN, dus gegarandeerd op de meest milieuvriendelijke wijze. Het houdt ook in, dat wij aan u een mooie vergoeding betalen voor elke aangebrachte kapotte wagen.

Gratis sloopauto ophaaldienst

Om het nog aantrekkelijker te maken, komen wij de schadeauto of sloopauto bij u voor de deur in regio Den Bosch ophalen. Helemaal gratis! Gegarandeerd zonder meerkosten, dus gratis door heel Nederland. Dus ook in Vught, Rosmalen, Sint-Michielsgestel, Drunen of Ammerzoden. Bekijkt u ook de lijst hiernaast met steden waar u uw auto kunt verkopen.

Uw sloopauto verkopen

Of u nu liever telefonisch contact opneemt of via het contactformulier, het kan allebei. U kunt bellen op: 088-0566622 of het formulier invullen op onze website. Het telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar. Op een ingevuld contactformulier kunt u binnen 2 uur reactie van ons verwachten.